Szálloda és Tréningközpont**** Balatonföldvár
Tel: +36-84/540-182 - E-mail: szobafoglalas@hotelfonix.hu

Tréning

A Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont kialakítása egy exkluzív, ugyanakkor emberi léptékű, igényes tréninghelyszínt kínál vállalatok vezetői, munkatársai számára.  A szállodaiparban szokatlanul nagy közösségi terek és a viszonylag alacsony szobaszám ideális rendezvényhelyszínné teszi szállodánkat.

10 és 50 fő közötti rendezvényekre, tréningekre 2 oktatóterem terem áll rendelkezésükre. Az oktatótermek a tréning igényeinek megfelelően könnyen és gyorsan átrendezhetők a mobil bútorok segítségével. Mindegyik terem légkondicionált, természetes fénnyel megvilágított, emellett külön figyelmet szenteltünk az árnyékmentes világítás kialakítására is. Ehhez járul hozzá a nyugodt környezet és a szakképzett személyzet is, akik a magas színvonalú kiszolgálás mellett családias hangulatot varázsolnak.

 

Technikai felszereltség:

  • projektor
  • vetítővászon
  • flipchart-ok
  • pinwand (20 m hosszú parafacsík a flipchart papírok falra rögzítéséhez)
  • TV
  • számítógépek (modern számítógéppark, szerverrel, oktatásokra)

 

Az oktatótermekben és a szállodai szobákban összesen 40 számítógépes végpont került kialakításra vezetékes ADSL elérhetőséggel, emellett a szálloda egész területén WiFi is működik, így igény szerint lehetőség van intranet létrehozására is.

 

Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi-, vállalati- és tréningigényekhez, legyen szó konferenciatechnikáról, fakultatív programokról, ételallergiáról vagy reptéri transzferről.

Legyen a vendégünk és győződjön meg személyesen is szolgáltatásaink színvonaláról!

Érdeklődés esetén egyedi ajánlatot küldünk! rendezveny@hotelfonix.hu